Prije nekoliko dana dotakli smo se folk zvijezde Mileta Kitića, a danas razgovaramo o njegovoj lijepoj nasljednici.

Njegova kćer također je počela glazbom da se bavi, ali ne poput svojih roditelja, jer ona preferira narodnu glazbu.

Ova pjesma Elene Kitić već danima zauzima visoke položaje na Jutjubovoj “trending” listi, pri čemu se mnogi pitaju kome je mlada pjevačica posvetila emocionalne stihove za ovu pjesmu, a čini se da u njenom životu postoji muškarac.

“Ako niste možda znali, ova pjesma govori u moje ime dok sam bila daleko od javnosti, a nisam bila neko vrijeme tu“, kratko je Elena komentirala društvene medije prije nekoliko dana, bez pardona, aludirajući na činjenicu da su je domaći mediji povezivali s raznim muškarcima s domaće javne scene što ni sekundu nije blizu istine.

Međutim, prema jednom srpskom portalu, pjesma pod nazivom “Zabranjujem” nije posvećena nikome od onih koji su krasili naslovnice žutog tiska njenim likom, već je potpuno nova osoba. To je ustvari ime tamnoputog njemačkog košarkaša Adnana Hafiza , koji nije želio održavati emocionalnu vezu sa njom, ali bila je u potpuno podređenom položaju. Kitić se tim povodom još nije oglašavala kako bi potvrdila ili demantirala cijelu priču.

Ono što je sigurno je da je ova priča s tamnoputim likom bila vrlo aktualna prije samo 2 mjeseca. Sad su kola ipak otišla nizbrdo, i opet je ona potpuno sama.

Preporučujemo
Loading..