Zanimljivosti

KAO ŽIVA LUTKA, OVO JE NAJLJEPŠA DJEVOJČICA NA SVIJETU: Morate vidjeti slike

Svaki roditelj za svoje dijete misli da je najbolje i najljepše na svijetu.

Kada se rodi dijete naravno da je sreća nemjerljiva pa se roditelji raduju svakom osmijehu, pogledu ili gesti svoga novorođenčeta. Pa se onda počinje birati odjeća za bebe a pogotovo ako su djevojčice u pitanju počinje veoma rano oblačenje posebnih haljinica, kosu krase mašnice i na nogama su cipelice.

A onda se fotografišu svi momenti u životu djeteta, ranije je to bilo malo rjeđe jer se fotografija izrađivala i lijepila u fotoalbum a sada se sve radi daleko brže i jednostavnije u digitalnoj formi.

A zahvaljujući društvenim mrežama sve te fotografije se pojavljuju na stranicama roditelja . Ali se tu ne završava, nego ambiciozni roditelji počinju prijavljivati svoje djevojčice na razna takmičenja, konkurišu za brojne reklamne spotove za razne predmete i produkte, a nećete vjerovati ali ima i izbor najljepše djevojčice, nešto kao Miss.

Zadnjih par godina su, nezvanično, najljepšim na svijetu proglašavane dvije djevojčice i to Francuskinja Tijejn Blondu i Kristina Pimenova djevojčica iz Rusije.

Sada im se pojavila prava konkurencija, devetogodišnja djevojčica iz Rusije Anastasia Knjazeva koja je proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu. Djevojčica liči na pravu porculansku lutku, gleda vas sa  prodornim i okruglim plavim očima i gradi pravu manekensku karijeru

Na svom Instagram profilu djevojčica ima 1,3 miliona pratilaca, a do sada je imala i nekoliko modnih kampanja za neke dječije brendove.

Fotografi koji su radili sa njom tvrde da djevojčica ima prirodni talenat za poziranje, dobro sarđuje i pravo je zadovoljstvo raditi sa njom.

Profil Anastasije Knjazeva vodi i uređuje njena majka Ana, a mnogi ovoj djevojčici predviđaju pravu manekensku karijeru.