Novo

KALINKA JE UBIJENA SA 14 GODINA: Otac je proveo 30 godina pokušavajući da dokaže ko je ubica, mislili su da je lud!

Ako ste jedni od onih koji vole da gledaju krimi serije i da čitakju o narazrešnjenim slučajevima, onda se sigurno čuli za ubistvo Kalinke Bamberski. Ona je bila ćerka Poljaka iz Francuske po imenu andre Bambersi koji je imao ddvoje dece sa suprugom Daniele Gonnin. Ova porodica je živela u Kazablanci u Maroko duži niz godina.

Jednom prilikom su sreli čoveka po imenu Dieter Krombacj koji se bavio medicinom i koji je bio oženjen. Nakon što su se upoznali, Dieter i Daniele su ostavili svoje supružnike i oni su počeli novi brak. Zatim su nejna deca oti+la da žive u Nemačku i onda se desilo ubistvo Kalinke, a Kalinka je bila žrtva okrutnog silo vatelja i ubice, ali je dolazio do rzanih sporova kada su u pitanju autopsija njenog tela kao i legalni odnosi između Francuske i Nemačke u to vreme ali njen otac andre je davao sve od sebe da nejn slučaj ne ostane nerazrešen.

Njegova priča je toliko puna nadahnuća mnogim muškarcima da budu sjajni očevi koji će da brane svoju decu od svakkavih demnona u ljudskoj formi jer njeogva predanost rešavanju ovog slučaja je upravo razlog što je pravi ubica razotkriven i kasnije priveden a taj slučaj je donedavno bio aktivan i izazvao je veliku zavrzlamu.

Imat ćete priliku da nađete brojen reprotraže dokumentaraca i možda čak igrane filmove o slučaju Kalinke Bamberski ali ako želite da pročitate celu priči oko toga kako je gospodin Andre osvetio svoju ćerku i borio se za nju sve do samog kraja i kažnjavanja okrutnog ubice.