Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najpoznatijih pjevaljki u regionu, i svi je zovu srpskom majkom. Zadnjih godina je veoma aktivna na društvenim mrežama i tamo često kači slike sebe ali članova njene porodice. 

Nedavno je ona, prateći trend koji je sve aktuelniji (objavljivanje slika iz prošlosti) odlučila da objavi neke stare slike na kojima se vide ona i njena djeca dok su ona bila još mala. Na slici se vidi nasmijana Ceca, a njena djeca je grle, dok se na drugim slikama vidi Veljko koji se slikao sa mladunčetom lava.

Može se zaključiti da Veljko, koji je danas u 22. godini života uspješan bokser, ni kao dječak nije znao šta je strah. Danas boksa sa velikim uspjehom s obzirom da još uvijek nema poraz u svojoj karijeri. On je i danas ogroman ljubitelj životinja, a i tada je bio kako se čini na osnovu ovih fotografija, a Ceca je sigurno ponosna.

Lav (lat. leo) je životinja koju klasifikuju u porodicu mačaka, ali za razliku od ostalih grupacija iz ove porodice, oni ne žive sami, već u čoporovima. Najviše ih živi u Africi i u nekim dijelovima Azije. Mužjaci imaju svoju karakterističnu grivu, te ih je po tome najlakše razlikovati od ženki koje nemaju grivu, logično.

Ipak, gledajući veličinu, oni su na drugom mjestu iza tigrova kada govorimo o porodici mačaka. Lavovi mogu da dostignu veličinu od 180 centimetara, a visinu 120 centimetara, dok im je rep dug skoro metar. Mužjaci mogu težiti i do 225 kilograma, a ženke do 150 kilograma. Karakteristični su po svom crnom čuperku na vrhu repa.

Preporučujemo