Savjeti

Kako OVO pre nismo znali?! URADITE OVO NA BOJLERU I UŠTEDITE SVAKI DINAR: Trik koji će vas spasiti troškova

U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva tema, koja će se definitivno svideti svim domaćicama. Naime, svi smo i više nego svesni da je u poslednje vreme sve apsolutno poskupelo., pa krenuvši od osnovnih životnih namirnica, pa do ostalih segmenata života. Računi i komunalije su generalno također krenule da skaču prema gore, tako da je i to segment koji itekako udara na budžet ovih dana.

Računi za električnu energiju su definitivno nešto što se uvek mora plaćati na vreme, jer sve možete da ne platite po par meseci, ali ako ne platite struju 2 meseca, odmah čike iz Eklektrodistribucije, dolaze i seku kablove. Realno, bez svega se itekako može, ali bez struje nema šanse da se živi normalno ni u kom mogućem smislu.

Danas vam mi donosimo par trikova kako da uštedite na računima za električnu energiju, a krenućemo od bojlera, u kojem realno, uvek mora da bude tople vode. Jer, na minusima se jako teško tuširatei ili minimalnoi oprati sa hladnom vodom. Slažete li se sa nama? Tako je jedna Britanka pšodelila jedan trik sa bojlerom, koji joj je doneo mesećnu uštedu od čak 100 funti. Naime, termostat je podešen da greje vodu na 80 stepen, ali ako ga podesite na 50 ili 60 stepeni, eto vam uštede na računu za struju. 

Ako sa druge strane, nemate kombinovani bojler, onda bojler grejte noću kada je na snazi jeftina struja. Danom se trudite da bojler bude isključen. Također, sa vremena na vreme zovnite majstora da vam očisti grejače.Da li ste znali za ove trikove? Pišite nam neki vaš..