Novo Showbizz

Kako je “večiti dečak” pred SMRT ostvario svoju NAJVEĆU želju: Marinko je želeo samo JEDNO…

Poznati glumac Marinko Madžgalj je ostavo jedan neizbrisiv trag na domaćoj glumačkoj sceni, a o njegovom talentu se i danas dan često priča. Cijela regija je doživjela veliki šok kada se pojavila vijest u medijima o njegovoj smrti, a njegove kolege i prijatelji su o Madžgalju uvijek govorili sa puno ljubavi.

Ovom je glumcu 2015. godine dijagnosticirana maligno oboljenje pankreasa, a bolest je dugo krio od svoje porodice i najmilijih. Nakon određenog vremena je uslijedila i prva operacija, a iako je u jednom treutku javnosti djelovalo da se njegovo zdravstveno stanje poboljšava, istina je bila dosta drugačija. Kada su doktori saopštili njemu da ima još samo neka tri mjeseca života, on se trudio da ih iskoristi maksimalno do posljednjeg trenutka.

On je snimao seriju u Crnoj Gori, išao je na hemoterapije, borio se i provodio svaki momenat sa svojom porodicom. Glumac Marinko je imao veliku želju da se prije smrti krsti u manastiru Ostrog, a to mu je i bilo ispunjeno.

Na veliku žalost, 26. marta 2016. godine je glumac izgubio svoju borbu sa bolešću, a njegova ostvarenja ostaće zauvijek dobro upamćena, a dirljivi stihovi koje je otpjevao u svojoj posljednjoj pjesmi nikada neće moći da izblijede. Stihovi glase “Ako te nekada sretnem, hoću da smeješ se ponovo, i da ti vrate svu ljubav koju sam ti ja jednom odneo…”.