Novo

KAKO JE ALMA POSTALA 23. ŠEIKOVA ŽENA: Napustila karijeru pevačice i zaputila se u Dubai!

I danas za vas imamo jednu zanimljivu priču , a koja se tiče jedne pevačice . Naime , reč je po izvesnoj Almi Tucaković , koja je rođena u Bosni i Hercegovini , te koja je u svojoj regiji u tom tremenu pojavljivanja stekla jako veliku popularnost . Međutim , ona je odlučila da napusti javnu sceenu , kao i karijeru koju je sagradila , te je se odselila u Dubaji , gde je započela potpuno novi život.

Naime , ona je se tamo preselila 204te godinee , a njen postupak napuštanja karijere izazvao je veliku prašinu u meidjima ,pa je se pokhjavila priča da je se udala za šeika , kojem je bila 23 žena po redu , te sada uživa u blagostanju života. Tako je ova pevačica tada istakla da ne planira da se vraća pevanjuu , kao i da je se od estrade oprostila bar na neko vreme , a sve jer je se uverila da postoji i neki drugi način da čovek zaradi ,a da to nije klasični život na kakav su navikli svi koji vladaju u ovoj regiji. Dakle , ona je istakla da dane provodi uživajući sa svojim prijateljicama , a također i da svakodnevno obavlja sve bračne obeeveze.

Svakako je poseban šok u javnost izazvalo to da joj po svemu sudeći uopšte ne smeta što joj muž pored nje ima još 22 žene , a mnogi se pitaju da li je to istina ili je Alma samo sarkastična. Naime , ona je svojim rečima izazvala sumnju , a sve jer je tada rekla kako je ona šeiku 23 žena , te daa nema pojma gde se ostale nalaze , kao i da može da radi šta god poželi.