Novo

KAKAV ŠOK! OGLASILI SE SA TELEVIZIJE PINK POVODOM STANJA MILJANE KULIĆ: Doneli su odluku, JAVNO OBJAVLJENO!

Već par dana pišemo o Miljani Kulić koja je jedna od najpoznatiija rijaliti igračica na ovim prostoria u poslednjih nekoliko godina. Ona je krenula sa Zadrugom još od prve sezone te je odmah pokazala da je nije bez razloga doveo Željko Mitrović da mu bude perjanica u naselju u Šimanovcima.

Kulićka je napravila presedan u samom rijalitiju jer je rodila i sina Željka kojeg je i zanela u naselju u Šimanovcima i od tada kreću njeni problemi sa viškom kilograma. Njena rođena majka je nju uvek kritikovala da previše jede pa je na kraju dogurala do 115 kg, te je na taj način sebi ugrozila život. Tako se ona odlučila da ide na operaciju da smanji želudac, nakon koje se njeno zdravstveno stanje iskomplikovalo da je završila na aparatima.

Veliki broj njenih prijatleja je podelio apel za pomoć koja je potrebna Miljani u vidu vitamina iz Amerike koje je tražila njena majka Marija, a jedan od njih je Milan Milošević. Milan je bio u velikom sukobu sa Marijom Kulić sa kojom je ča bio i na sudu dok je Miljana poslednji put diskvalifikovana u Zadruzi kada ga je pogodila kamenom.

Međutim, voditelj je ipak zabrinut za njeno stanje pa je uputio apel na svom profilu. Milošević je na svom profilu na Instagramu podelio apel za pomoć koja je potrebna Miljani u vidu vitamina iz Amerike koje je tražila njena majka Marija Kulić: “Potrebna pomoć vitamini, delite, možda neko vidi ko može da kupi i pošalje” napisao je voditelj koji je na pitanje kako je moguće da je uz Milajnu nakon svih neprijatnosti kojeje imao sa njenom majkom i njom odgovorio sa: “Ne daj Bože nikome da se desi ovo, a ja sve od srca činim” rekao je Milan.