Novo Vijesti

KAKAV SI TI OTAC?! TOPALKO saznao da mu je ćerka u vezi sa oženjenim muškarcem, pa svojom izjavom sve šokirao – Zar se tako VASPITAVA DETE?!

Jedan od poznatijih pjevača u Srbiji je Milan Topalović Topalko koji ima već odraslu kćerku Helenu o kojoj se počesto piše u tamošnjim medijima. Naime Helena na Instagramu ima veliki broj pratilaca koje redovno časti svojim izazovnim i provokativnim fotkama a prema njenom ponašanju bi se moglo reći i da je pomalo razuzdana i divlja.

Ipak Topalko kao i svaki roditelj svoju kćerku voli ali je očito da joj je od malih nogu previše popuštao a to čini i danas. Neki njegovi odgovori su poprilično šokirali i novinare ali i javnost a tiču se ljubavnog života njegove kćerke. Topalko je otovreno govorio o ljubavnim partnerima svog djeteta i rekao je da je od njenog rođenja navijao da ona ne pokupi neke njegove osobine, da bude opuštenija u životu i da ne pridaje pažnju glupostima i onome što će neko reći nego da maksimalno uživa u životu.

Na pitanje da li je istina da je njegova kćerka vjerena i da je već upoznao svog budućeg zeta on se samo nasmijao i rekao da on još uvijek zeta nema a kada bude došlo vrijeme za to očekuje da se ispoštuje tradicija njegove porodice i da Helenin izabranik dođe unjegovu kuću sa flašom rakije da je prosi.

Kada se to desi on će tom muškarcu da kaže već čuvenu rečenicu da je njemu njegova kćerka sve i da su je mnogi prosili ali da je nije dao. O špekulacijama koje se već dugo provlače da je Helena u vezi sa oženjenim muškarcem nije želio da govori ali je rekao da u to neće da se miješa i da i ako je istina to je njen izbor i može da bude s kim god želi.