Novo

Kada te kolega najgore ponizi! Na pragu osme decenije Snežana Savić progovorila o nepristojnoj ponudi! Ovo su detalji skandala

Kada je reč o Snežani Savić , ona je jedna od najpopularnijih glumica sa naših prostora. Naime , ona je neko ko je svoje studije glume završila kao đak generacije , pa je upravo zbog toga odma dobila angažman u polju glume , ali bilo je i onih koji su joj talenat ili budući uspeh osporavali. Nime , ona je jednom ispričala da im je smetalo što je napustila glumu zbog priivremenog pevanja , a neki joj svakako nisu oprostili što je lepa.

Dakle , ona tvrdi da je u vremenu u kojem je se pojavila a kada je njena kariejra bila u usponu više se vrednovalo kada je glumica manje atraktivna , jer bi navodno umela bolje da iznese neku karakternu ulogu. Ipak jasno je da nije dopustila da takve stvari utiču na nju , pa je podignute glave gradila put ka onome gde je danas . Naime , pored toga da su često kako smo već napisali osporavali njen talenat , ona tvrdi da je često dobijala i nepristojne ponude :

– Bilo je nepristojnih ponuda da budem iskrena. Osećate se grozno, neprijatno vam je. Naravno da ih je bilo. Ima toga i danas. Radim puno sa mladim glumicama i čujem iz njihovog iskustva da je to mnogo puta odredilo hoće li dobiti ulogu. Strašno je to što se događa, to su mladi ljudi. Mogli smo da vidimo da toga ima i u Holivudu, gde se mnogo više vrednuje talenat, ali eto neke glumice su izašle, jedna drugu podržale i javno sve iznele. Hrabrost je da se izađe sa istinom i da se kaže – izjavila je Savićeva.