Showbizz

Kada su videli za koga se udala, LJUDI SE KRSTILI! Šabanova Cuca se danas kupa u dijamantima i zlatnom prašinom… Kad vidite na koga liči, NEĆE VAM BITI DOBRO… (FOTO)

U nastavku današnjeg članka mlao se vraćamo  prošlost i sećamo se siguurno najvećeg pevača kojeg je Balkan imao a to je svakako veliki Šaban Šaulić. Po mišljenju mnogih muzičkih stručnjaka on je neokrunjeni kralj narodne muzike koji je imao karijeru koju će teško ko uspeti da ponovi. U februaru iduće godine se navršava pune 3 godine kako je tragično izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Iza njega je ostalo troje odrasle dece koji danas imaju svoje porodice osim sina Mihajla koji se još uvek nije skrasio a srpski mediji u poslednje vreme itekako puno pišu o njegovoj suupruzi Goci koja je odlučila ipak da se malo aktivira na emotivnom planu.

Naime njihov zajednički prijatelj advokat po struci već godinama je obletao oko Goce a sada kada više Šabana nema konstantno joj se udvara i šalje pozicve za večerom a po svemu sudeći Goca će ipak pristati na bar jedan izlazak. Također se u medijima ponovo aktivirala i Cuca njegova ljubavnica sa kojom ima i sina koji nikada nije priznat sa njegove strane. Ivona Negovanović je nakon 3 godine pauuze odlučila da svoje srce ipak nekome pokloni pa je tako sada objavila i stori kako je preko noći stala na ludi kamen.

Još uvek se ne zna za njegovo ime i prezime a sve što se zna je to da je privatni biznismen i da uopšt e ne liči na Šabana Šaulića. Vaša mišljenja o Cuci?