Zanimljivosti

Kad pokojnik dolazi NA SAN? Ovo su razlozi zašto nam se MRTVI pojavljuju u snovima, jedan je pomalo strašan

U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva tema koja je svakako i više nego zanimljiva a tiče se zagrobnog života i pokojnih osoba. To je događaj koji na žalost čeka svakoga od nas jer jednostavno svakoj osobi dođe kraj u životu. Neko umre u snu za što se kaže da je najbolja smrt ako takva uopšte i postoji dok imamo osoba koje definitivno se muče mesecima pa čak i godinama da napuste ovaj svet.

Najgore je tada članovima porodice koji definitivno moraju da preprode jako teške trenutke i da se suoče sa vellikom boli koja traje mesecima i onda kada sanjaju majku ili oca jednosravno sledeći dan im ne bude ni za šta. Mnogi se pitaju zašto sanjaju nekoga i kakvo značenje imaju pojedini snovi.

Zato imamo sanovnike u kojima je opisan skoro svaki detalj sna i šta znači zapravo kada sanjate nešto. Kada sanajte nekog pokojnika jako je reallna opcija da ste u prethodnim danima itekako razmišljali o njemu ii njoj pa je sve to stvar podsvesnog razmišljanja. Međutim isto to može da znači da nam ta osoba poručuje da je na onom svetu itekako lepo i da nema razloga da se previše brinete za nju.

Moguće je čak i da imate neke neraščišćene račune i da vam doazi u san da vam kaže da je sve oprošteno. Oni su bili našeg stvarnog života deo tako da nije nenormalna stvar da je možda malo češće sanjate. dr Patrik Meknamara također navodi da poruke pokojnika stižu više telepatski nego što je verbalno sllučaj.