Novo Showbizz

Jovana sprečila veliku DRAMU na aerodromu! SPASILA SAM GORANU BREGOVIĆU GLAVU! (FOTO)

Jovana Jeremić je jedna od najpopularnijih tv voditeljica, koja nikako ne prestaje da šokra sa svojim izjavama cijelu javnost. Također, još uvijek se u medijima piše o njenom transferu i poslovnom angažmanu, izgleda da ona privatno vodi pravi filmski život.

Sada je odlučila da putem interneta podijeli jednu svoju anegdotu, a ono što je ona isprčala je šokirajuće. Jovana je otkrila kako je u povratku iz Crne gore pomogla muzičaru Goranu Bregoviću da izbjegne veliku nevolju: ” To je bilo sada, kada sam se vraćala iz Crne Gore. Mislim da je bio 13. ili 14. jul. Slučajno smo se sreli na aerodromu, tačnije, ja njega nisam vidjela. Žena koja radi na aerodromu trčala je 120 i nosila laptop Gorana Bregovića. Kaže da ga je zaboravio. Ja sam otišla u duty free shop, da kupim parfem, Šanel, i ja sam njega vidjela. Mršav čovjek, nosi kapu, ja sam ga prepoznala.

Otišla do žene, tražila laptop, rekla da sam ga našla. Ušla sam u freeshop nazad i viknula: “Gorane, jeste to Vi?”. Rekla sam mu da je zaboravio laptop na čekiranju. Uzme laptop i kaže: “Da mi sada nisi dala laptop, ne znam šta bih radio, ubio bih se”. Vjerojatno je tu držao neke važne stvari, vezano za muziku ili papirološk”, pričala je Jovana i dodala:

“Zahvalio mi se, on je jako miran. Nije privlačio pažnju uopšte, ni na letu. Zahvalio mi se i rekao mi je da sam mu spasila glavu. Krivo mi je što nisam slikala. Letjeli smo poslije zajedno, ali nismo sjedili jedno pored drugog. Da jesmo, sigurno bih napravila sliku. Ali, što bih rekla, Goranu Bregoviću sam spasila glavu. To je bio let Tivat-Beograd. On ima kuću u Perastu, ja imam u Stolivu apartman, doduše, njegova kuća je mnogo veća. Mi smo komšije preko mora, a to je otprilike 10 minuta”, ispričala je voditeljka Jovana.