Novo

JOVANA JEREMIĆ POKAZALA JEZIVE PORUKE “Zbog Maje mi prete Belivukovi ljudi, poslala ih je Đurićka”, poručuju joj: “Ješćemo žito na TVOJOJ SAHRANI”

Poznata voditeljka Jovana Jeremić, inače je u centru raznih zbivanja, i vrlo često imamo prioliku da pročitamo neke novosti vezane za nju, a poslednjih nekoliko dana ona je u centru skandala, nakon što je počela da dobija jezive prijeteće poruke od strane jednog nepoznatog muškarca, koji je rekao da je on čovjek Veljka Belivuka. Jovana je objavila i prepiske sa tim čovjekom, koje nimalo nisu prijatne.

U jednoj od njih navedeno je sljedeće: “Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htela pakao da ti napravi, al’ sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj”, pisalo je u poruci, na koju ona nije odgovorila, pa je onda uslijedila i još jedna poruka, u kojoj joj je on prijetio, a napisao je sljedeće: “Ćutiš, f***o. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji “tigrovi”, pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga k****m za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš k*****e. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena”.

Tu se naravno nije zaustavilo, a naredne poruke koje je ona dobijala lede krv u žilama: “Animator za majmune kraj vaših malih ekrana. Sramno za vas dr mr Jovana Jeremić. J***o te život, nije li te stid. Uništićemo te iz Principa. Jer, s nama uvek Nevolja. Misliš, ako je Velja pao, da nismo podelili pozicije. Ko će koga, mater ti u p***u j***m. Sledeću utakmicu izlazi parola posvećena tebi. Skandiraće ti cela tribina”. Ostatak teksta pročitajte ovde.