Showbizz

JOVANA JEREMIĆ ĆE POČUPATI KABLOVE ZA INTERNET KADA VIDI OVO: Isplivala njena FOTKA bez šminke i svih filtera – ŠOK

Jovana Jeremić je deffinitivno primer da ako nešto jako želite u svom životu ako se dovoljno trudite u tome definitivno ćete uspeti. Verujemo da se vas jako dosta seća nje kada je tek krenula sa svojom karijerom te je radila na happy TV-u kada je vodila rijaliti program Parove a kako je jako brzo zadovoljila Milomira Marića ona je prekomandovana u jutarnji program gde je jako brzo postala jedna od gledanijih voditeljki u celoj regiji.

Prošlo leto je napravila posao karijere jer je dobila nemoralnu ponudu od Pink TV-a i Željka Mitrovića te je morala da sve prihvati jer je dobila duplo bolje uslove ali i ključeve od gajnc novog stana na Beogradu na vodi. Jednostavno je morala da krene dalje ali je zato njen privatni život itekako ispašatao jer joj ćerka ima 10 godina koju je viđala sa vremena na vreme.

Sa druge strane sve to što je napravila uradila je preko svojih medijskih istupa i kako je samo nervirala ljude a žene pogotovo sa svojim nesuvislim izjavama. Realno i nema puno razloga da se toliko diže ali joj jednostavno takav nastup donosi itekako veliku gledanost i popularnost.

Međutim jako malo ljudi ju je videlo u stvarnom izdanju a sada je izašla njena slika bez trunke šminke i tek se sada vidi da nije ni pola one Jovane Jeremić. Tek se sada vidi koliko koristi foto šop a društvene mreže su pune negativnih komentara na njene nove slike…