Showbizz

JK krije svoju BOLEST OD SVIH! Brena je SLUČAJNO otkrila, nije joj OSTALO JOŠ PUNO VREMENA…

Jelena Karleuša je neko ko bolesno obožava biti stalno u medijima, a dokaz tome zasigurno je njen Instagram profil gdje ne prolazi dan bez da ima barem jednu priču ili objavljenu sliku. 

 

Sada, u zadnjih 7 dana, bombardirala nas je svakodnevnim fotografijama iz Turske gdje je na odmoru u luksuznom hotelu sa svoje dvije kćeri, kao i sa Danijelom, njenom tetkom s kojom je jako vezana. Na svim fotografijama pokušava izgledati vrlo nasmiješeno, bezbrižno, show business, poznati suprug koji je milionaš i igra nogomet. Tu su bazeni, full service, trgovački centri i auta koja koštaju nekoliko stotina hiljada eura. ALi, pitanje je vrlo jednostavno, je li Jelena Karleuša jednako sretna kao što pokazuje na slikama ili pak postoji možda nešto što joj smeta u životu?

Ali, Jelena Karleuša ima puno zdravstvenih problema koje u javnosti ne spominje. Tako je nedavno Lepa Brena slučajno progovorila o nekim svojim zdravstvenim problemima i spomenula Jelenu Karleušu, odnosno da imaju sličnu dijagnozu. Naime, ona ima vrlo velike probleme s hrskavicom u svom vratu. Ljubazno je preporučila svom liječniku koji se brine za nju u tom segmentu, Lepa Brena savjetovala joj je da se uopće ne brine zbog tog problema i da je sve posljedica vrlo velikog broja nastupa koje je imala u prošlosti. Sad kad je pauza zbog samog koronavirusa, neka se liječi i ne radi puno i ne vrti previše glavom jer je nekad divljala i trzala glavom na nastupima. Šta mislite o Jeleni Karleuši? Sve nam napišite u komentarima.