Novo Vijesti

JEZIVI SNIMAK ŠOKIRAO SRBIJU: OTAC MONSTRUM U PROKUPLJU OBORIO NA POD I ŠUTIRAO NOGAMA ROĐENOG SINA NA PROSLAVI MATURE – Njegovi drugari sve gledali u šoku slučaj prijavljen policiji (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

U posljednje vrijeme na žalost imamo jako puno sličnih vijesti koje redom spadaju u crnu hroniku. Mnogo nasilja je prisutno među ljudima i neki za sve krive i stres kojem smo izloženi već godinu i po dana zbog pandemije korona virusa koja je naš način života promijenila u potpunosti.

Ipak da postoje ljudi koji su pravi monstrumi i koji su u stanju da povrijede i svoje najbliže je bilo poznato i prije ali su mnogi slučajevi ovakvog nasilja koje se prvenstveno događa u porodici ostajali nepoznati široj javnosti jer su se uglavnom događali između četiri zida. Danas se zahvaljujući modernoj tehnologiji i tome da skoro svi imamo pametne telefone malo toga može desiti a da ne ostane zabilježeno u vidu snimka ili fotografije pa se i na ovaj način saznaje za neke situacije koje bi vjerovatno ostale na lokalnom nivou.

Snimak koji  se pojavio na društvenim mrežama u regiji je medijima dostavila osoba koja je bila na mjestu incidenta i koja je tražila da ostane anonimna iz straha za sopstvenu sigurnost. Na njemu se vidi kako se u dvorištu osnovne škole u Prokuplju nalazi veći broj učenika koji proslavljaju kraj školske godine a  jedan čovjek prilazi grupi učenika i iz nje izvlači jednog dječaka za kojeg ova osoba tvrdi da je njegov sin i zatim ga obara na tlo i počinje surovo šutirati nogama.

Svi prisutni su šokirano gledali šta se dešava a niko nije smio da reaguje a djeca su doživjela traume zbog ovog događaja. Slučaj je prijavljen policiji ali nije poznato da li je čovjek priveden i kako se sve završilo.  Video pogledajte ovdje.