Novo Zanimljivosti

JESTE LI ROĐENI U JULU ILI AUGUSTU? ASTROLOZI OTKRILI ŠTA VAS ČEKA: Svima je pogodilo – OVAJ ZNAK NEK SE PAZI

Žene koje su rođene u martu su osjetljive žene, žene rođene u junu su vrlo oprezne, često su ranjive i nesigurne, ali pri tome, toliko su dobre da nikad neće biti osvetoljubive.

One ne vole sukobe, imaju dobro intuiciju, koja im pomaže da izbjegnu konflikte. Za razliku od astrologije, o tome kako mjesec u kojem smo rođeni utiče na naš karakter, postoje i određeni znanstveni dokazi.

Nema sumnje da karakter, temperament i sudbina žene zavisi ne samo o njenom odgoju i životinim iskustvima, rođene u određenom mjesecu, može dosta da ispriča o ženi…

Januar
U ovom mjesecu dolaze na svijet najizdržljivije i najstrpljivije žene. Često su one obdarene crtama stoičkog i muškog karaktera. One se zasigurno neće žaliti i dijeliti oktrovenja. Radije će same, samostalno i ponosno riješavati svak isvoj problem. Žene mjeseca januara ne vole sve što se tiče sređivanja i čišćenja kuće, ali u kuhinji i spremanju jela imaju talenta.

Februar
Žene februara su uporne, osjetljive i tvrdoglave i mogu biti i osvetoljubive. Imaju poprilično težak karakter. Kod njih se dešavaju živčani slomovi, ali u isto vrijeme je prisutna je poprilično visok nivo samokontrole. One se ne boje poteškoća, odluke donose ekspeditivno, ne razmišljajući baš dugo. Zbog žurbe, nisu uvijek tačne, a odlično manipulišu ljudima i zato često imaju dobru karijeru, a djecu mnogo vole.

Mart
Žene marta su najosjetljivije žene, koje su vrlo ranjive i osjećajne. Često pokazuju tvrdoglavost, što na kraju ide samo na njihovu štetu. Znaju biti jako nesigurne i često se smatraju i nesretnima.

Ostatak čitajte OVDJE.