Novo Showbizz

Jelena Karleuša uzburkala javnost : ” KO JE RATNI ZLOČINAC i kriminalac ,A KO SRPSKI SIN !? Veljko , tvoj otac je crna mrlja u istoriji i BRUKA SRPSKOG NARODA!” Usledio je i žestok odgovor: ” A ti si bolesna žena, veštica, koja ne zna da peva, bolje idi kopaj kukuruz ,ološu…” (FOTO)

Nakon jučerašnjeg ispada mladok Veljka Ražnatovića , na druptvenim mrežama o pokojno Đorđu Balaševiću , gdje je jasno dao do znajnja da mu nije jasno zašto cijela javnost i žitelji Srbije toliko žale za čovjekom koji je propovijedao jednakost svih naroda bivše Jugoslavije. Sudeći prema Veljkom statusu , za njega je to uvreda i on navdi da smatra da Srbija ima mnogo jačih likova koje bi trebala slaviti i žaliti.

Kao što je bilo i očekivano , oglasili su se brojni medijski akteri vezano za taj status, rijetki su ga podržali , a večina je osudila i odala spoemn samom Đorđu , onako kako spada. Jedan od naočekivanijih odgovara je stigao upravo od kontroverzne Jelene Karleuše koja je rekla:

 

 

Balašević je najveći Srpski , veliki jugoslovenski sin! Lik koji je šmekerski ineteligentno , duhvito drmao kavez svim malograđanima i šatro patriotama sa ovih prostora. Voljen i cenjem od Vardara do Triglava. Veljko Ražnatović je sin ratvnog zločinca i kriminalca , čoveka koji je crna mrlja u srpskoj istoriji i bruka ovog naroda. Ne dozvoljavam da se ovako skrnavi ime Đorđa Balaševića.

 

 

Nakon ove Jelenine objave , uslijedio je niz komenatar na  durštvenim mrežama , neki su pozitivni neki negativni , u samo nekima od njih  Jelenu upozoravaju da prestane da iznemirava Ražnatoviće , da pusti decu na miru :

Reče Karleuša koja je bila udata za kriminalca…Ova žena da prestane da jede g*vna, omatorila je i nikome više nije zanimljiva , ovi pokušaji da se povlači po medijima su jako bedni i smešni.

-Ko si ti da ne dozvoljavaš, pusti decu na miru.

-A ti si jedan običan ološ.