Showbizz

Jelena Đoković šokirala javnost u Srbiji: Ono što je otkrila o sebi niko nije očekivao, ljudi u neverici, PA ZAR I TO?!(FOTO)

Jelena Đoković je definitivno u svim medijima u Srbiji, i konstantno se prati svaki njen korak. Žene u 90% slučajeva želi da zna šta to nosi i oblači prva žena do najboljeg svetskog tenisera, kako odgaja decu, koji su njene neke smernice u životu i kako primera radi odgaja svoju decu. Sa svojim mnogim stavovima vežina se ne slaže, te mnogi veruju da je u puno navrata do sada bila diretktni krivac za neke Novakove sportska padove i neuspehe.

Pri tome se najviše misli i aludira na njegovu ishranu, koju je ona diktirala pre par godina, i kada je definitivno pao Novak u igri, a dobijao ga je ko god da je stigao, pa čak i neki anonimni teniseri. I sada, u ovoj krizi koju smo imali priliku da pratimo punih 11 dana u Australiji, ona mu i nije bila neka jaka podrška, pošto je samo se jednom oglasila na Instagramu u tom periodu. Baš zbog toga., mnogi su je opet uzeli na zub, a sada će opet da imaju materijala za preplitanja i prepisku po društvenim mrežama.

Naime, za Jelenu se zna da se posebno hrani, da jede čudnu hranu za nas balkance, a njen stajling je posebna priča koju većina modnih stručnjaka jednostavno ne shvata. Sada se oglasila i povodom parfema, koji koštaju poprilično novca, ako kupujete orginale. Ona je mišljenja da su oni štetni za kožu i da su definitivno zlo, a ona koristi samo esencijalna ulja, i to je sve. Da li ste vi znali za ovaj podatak?