Novo

JAVNOST U NEVERICI! OVO JE NAŠ NAJBOGATIJI PEVAČ! PREŠIŠAO ČAK I CECU: POSEDUJE PREKO 30 KUĆA I STANOVA OD NEKOLIKO MILIONA EVRA! NEĆETE MOĆI VEROVATI KO JE U PITANJU…(FOTO)

I danas se za vas dotićemo javne scene , te javnih ličnosti koji su jako popularni koda je javnost u pitanju. Naime , mnogo je onih kkoji su svojim uspešnim trudom i radom uspeli da ostvare zavidne karijere , a koje su im donele mnogo novca , odnosno prihoda , pa su poželeli iste da ulože u neki biznis. Dakle , dosta njih je se odlučilo da pokrene neki od svojih vlastitih biznisa kao što je ugostiteljstvo , dok drugi ipak kao izbor su uzeli nekretnine , te muzičke studije.

Jedan od primera može da vam bude Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Kovačević su otvorili sopstvene muzičke studije, kako za svoje potrebe, tako i za potrebe svojih kolega. Pored studija Kovačević ima i restoran. Goran Bregović , popularni frontmen grupe Belo Dugme je odlučio da svoj novac uloži u nekretnine , pa se danas procenjuje da u svom vlasništvu ima tridset kuća i stanova, a ni jedna njegova vila ne košta manje od miliona evra. On je naime jednom priliko odlučio da javno podeli svoju priču o porodici , ljubbavi njegovih roditelja , kao i očevom poroku koji je doveo do toga da se desi raskid braka. “Moji roditelji su se jako voleli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga.

A bila je to velika ljubav”, započeo je Brega a onda je opisao neverovatno tužnu epizodu iz života njegovih roditelja. “Moji roditelji su se jako voleli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav”. Također među njima je i Haris Džinović , koji je sa svojom suprugom uložio novac u nekretnine.