Showbizz

Jašar Ahmedovski se nabildao, a tek da mu vidite ŽENU! – Bili su u vezi 20 godina, pa se onda venčali (FOTO)

Mi se u nastavku današnjeg članka malo fokusiramo na stare dobre narodne zvezde koje su žarile i palie bivšom Jugoslavijom, a jedna od njih je svakako i Jašar Ahmedovski. To je pevač koji je pokorio bivšu državu sa svojim pesmama, a li je njegovu profesionalnu karijeru zaustavila smrt njegovog brata Ipčeta, koji je stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Ipče je snimio samo 2 studijska albuma, a za njega su stručnjaci govorili da je duplo bolji pevač od samog Jašara, koje g je tragična smrt njegovog brata udaljila sa scene na kojoj se nije pojavio iduće tri godine. Kasnije se vratio na scenu, ali ga je definitivno pojelo i pregazilo vreme, tako da je na koncertima pevao uglavnom svoje stare hitove poput pesme “Oženite me za njenu lepotu”.

Ono što malo ljudi zna jeste do da je Jašar Ahmedovski makednonac, koji je rođen 1963 godine, ali je sa samo 17 godina doselio u Sarajevo da gradi svoju muzičku kaarijeru. Tada je upoznao i svoju današnju suprugu koja se zove Snežana, a Jašar je u poslednjih par godina počeo da vodi brigu o svome zdravlju te jednostavno ne izlazi iz teretane.

Nedavno je na svom Instagram profilu izbacio i sliku sa suprugom, a rad teretane se itekako primeti, te se može reći da danas izgleda 100 puta bolje nego pre 10 godina. Šta vi mislite? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima…