Showbizz

JA SAM ČOVEK SELJAK, POLJOPRIVREDNIK- BOG MI JE DAO SVE- Sve sam stvorio sa 10 prsta- EVO ŠTA RADI I KAKO ŽIVI SA PORODICOM U TITELU (FOTO)

Veljko Ražnatović je po mnogim mišljenjima imao itekako puno sreće kada se rodio kao sin Arkana i Cece Ražnatović, jer je normalna stvar mu sve bilo lakše u životu u odnosu na njegove vršnjake. Međutim, i pored svih blagodeti koje je imao kao dete, on je izabrao jako težak put za svojim profesionalnim uspehom. Sestra Anastasia je krenula da se bavi muzikom i pevanjem, dok je on izabrao da bude profesionalni bokser.

Mnogi mu i to osporavaju i govore kako mu majka namešta jako lagane protivnike, ali kada se pogleda na kraju to je ipak jako opasan sport, pa i da je namešten primaš udarce u glavu. On se oženio za Bogdanu Rodić koja je iz Titela, jednog manjeg sela nadomak beograda, a na samom venčanju su od njenih roditelja dobili i veliku kuću na poklon. Veljko je tako odlučio da spoji ugodno sa korisnim, ap je za doboa korone dok je bogdana još bila u drugom stanju, odlučio da skroz preseli u TItel.

Tamo je napravio veliki boks za svoje pse, koje uzgaja, a samo u ovoj godini od prodaje mladunčadi je inkasirao skoro 50.000 evra. Na nagovor svoga dede, Cecinog oca, pokrenuo je i u Žitorađu biznis sa sa svinjama. Kuupio je veliko zemljište i staru farmu koju je obnovio za 20.000 evra, te je krenuo sa uuzgojem svinja.

Najveću podršku i pomoć oko ovog posla ima od svoga dede, koji jkoordinira sa ovim poslovima, a imaju i radnici koji su stalno na farmi i koji su plaćeni za ovaj posao.