Showbizz

IZOPERISALA SE ZA 30 000 EVRA! Snimak nove Stoje zapalio društvene mreže… SVI JOJ SE SMEJU, EVO KAKO IZGLEDA SADA! (FOTO)

Mnogo pevačica je samo u ovoj, 2021 godini uradila jako puno plastičnih operacija, dok imamo i onih koji su se toliko udebljale poput Sandre Rešić da više jednostavno nikako ne liče na sebe. Isto tako, imamo jako veliki broj onih koje su krenule na rigorozne dijete, a Ana Nikoloć definitivno prednjači od svih njih, jer jednostavno ona je bila nezadovoljna sa svoje 122 kile.

Ona je izoperisala želudac čak 2 puta, tako da je smršala čak 70 kilograma, i danas je totalna kost i koža. Mnogi joj govore da ne liči baš najbolje, ali ona je i dalje ubeđena da je debela tako da nastavlja sa svojim režimom ishrane i strogih dijeta.

Međutim, kod žena je specifično to, da što više ulaze u godine, višak kiloggrama se definitivno ne može sprečiti tako da je to jednostavno majka priroda. Mi danas kao što i sami možete da vidite govorimo o popularnoj pevačici Stoji Novaković, koja je prisutna na sceni već 35 godina, a u polednjih godinu dana kako je krenula korona virus, ona se definitivno povukla sa muzičke scene te je otišla na selo gde ima kuću, i uživa u svežem prirodnom zraku. Ona je također ovo slobodno vreme iskoristila i da uradi neke popravke i ispravke na svojoj liniji, te je posetila Tursku.

Tamo je naime posetila najboljeg plastičnog hirirrga, te je spiskala čak 30.000 evra na svoj izgled. Totalno se promenila, a može se reći da izgleda puno ,mlađe, a komentari na Instagramu su u 90% slučajeva i više nego pozitivni. Šta vi mislite o novom Stojinom izgledu?