Zanimljivosti

Izaberite DJEDA MRAZA i saznajte ŠTA VAS ČEKA ZA PRAZNIKE: Ako izaberete OVAJ BROJ desit će vam se NEŠTO NEOČEKIVANO

Dolazi nam Nova godina a to je vrijeme za poklone i Djeda Mraza. Evo nekoliko Djeda Mrazeva na fotografijama, odaberite jednog i moći ćete vidjeti šta se to sprema za vas u nadolazećoj godini.

Izaberite svog Djeda Mraza i otkrijte šta se će to donijeti.

1. Djed Mraz

Ljubav

Za sve one koji nemaju partnera slijedi jedan interesantan susret ali ne sa nekim novim nego sa jednom bivšom ljubavlju. Ovo će biti prilika da se poprave neke stvari, dopune, uradi nešto što nije u prvom pokušaju pa ako su leptirići još prisutni onda ne treba propuštati novu priliku.

Posao

Na poslu će dominirati privrđenost kolega koji će vam bez rezerve pomoći kad god zatreba a sve da uspijete što i možete jer je konačno došlo vrijeme da uživate u plodovima svoga truda.

2. Djed Mraz

Ljubav

Šta to nosi ovaj Djed Mraz? Vjeru u ljubav, vjeru u ispravljanje grešaka i ostvarenje ljubavnih snova za koje ste vjerovali da su gotovi i zakopani. Djed Mraz vam želi reći da ćete zaista osjećati prekrasno i to pored osobe za koju ste vjerovali da nikada ništa neće moći biti, Djed Mraz vam daruje period u kojem imate drugu priliku da ostvarite svoje skrivene snove o sreći, da popravite one pogreške koje nisu štimale i da konačno budete sretni. Nije isključeno da oboje zaključite da je to ustvari to, ta ljubav koja se čeka, sanja i želi čitav život.

Posao

Djed Mraz se pobrinuo i za poslovne uspjehe, odmah iza praznika očekujte osjetne finansijske dobitke, Djed Mraz će pomoći da novi priliv sredstava otvori nove poslovne mogućnosti i da sebi olakšate ostvarenje ciljeva u životu.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.