Zanimljivosti

Ivankino telo spremili za sahranu: Kada su ćerka i sin otvorili SANDUK, umalo su se ONESVESTILI od šoka (FOTO)

Na društvenim mrežama u današnje vreme jako je lako pronaći neke zanimljiva dešavanja i dela koja su se dešavala svuda oko nas. Dešavanja koja možemo da vidimmo ponekad na groblju su svakako najgledanija, a nekada možemo da vidimo komične, dok nekada imamo i situacija koje su za bogu plakati. Mi vam tako u nastavku današnjeg članka donosimo priču iz Hrvatske, koj aje definiđena i erujemo da ste čuli za nešto pre. Međutim, ovo je Balkan, tako da je ovde apsolutno sve moguće. 

Tako su brat i sestra Ivan Čukljek i Branka Pikutić iz hrvatskog sela Belca kraj Zaboka, ostali bez pameti kada su sada već davne 2014 godine kada su sahranjivali svoju majku u sanduku umesto nje, videli neku totalo drugu ženu. Možete samo da zamislite koji su šok doživeli kada su videli ovu scenu, na ionako veliku traumu od smrti svoje majke koja je umrla samo dan ranije. 

Kako brat navodi, sreća pa je sestra htela da sanduk bude otvoren, jer bi u protivnom sahranili neku totalno drugu ženu. Po njihovim rečima, njihova majka je imala 80 kila, a u sanduku je bila žena duplo lakša od nje ali u odeći njihove majke. Njih dvoje su odmah nazvali bolnicu i mrtvačnicu, ali niko uopšte nije zano gde se nalazi telo njihove majke. 

Nakon ovog velikohg skandala, obaveštena je i policija, a oni su reki da je telo njihove majke u Mihovljanu u sanduku Katice Plukavec. Njihova porodica uopšte nije otvarala sanduk, pa je njihova majka pokopana na mestu totalno druge žene u drugom mestu.