Showbizz

ISTINA NAKON 16 GODINA: Evo zašto su se razveli BOJAN KARIĆ I JELENA KARLEUŠA, Karićeva sestra otkrila UŽASNE detalje!

Jelena Karleuša je definitivno neko ko uvek privlači pažnju balkanskih medija a ona je na sceni prisutna skoro zadnjih 25 godina. Žena je to koja je imala tek par hitova u svetu narodne muzike a više je svakako poznata po svojim skandalima ali i aferama kojih je imala na preteek u celoj svojoj karijeri. Od svađe sa cecom Ražnatović koja traje evo već poslednjih 20 godina pa preko afere koju je imala sa BH fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Za sve to ispašta svakako i njen brak pa je sa Duškom Tošićem više u braku na papir nego što su zapravo muž i žena. Od tog skandala koji je potresao celu regiju prošlo je već pune 2 godine a njih dvoje se više nikako ne pojavljuju zzajedno i svima je više nego jasno da su oni u braku čisto zbog svoje dece i to je sve.

Međuutim mi se vraćamo malo u prošlost na njen prvi brak koji je također završen sa brodolomom a jako mali procenat ljudi zna da je Jelena karleuša bila u braku sa milionerom Bojanom Karićem. Njihov brak je trajako nepune 2 godine a razveli su se u nimalo lepom tonu. Njegova sestra je sada odlučila da za srpske medije podelil pravu istinu o Jeleni i njenom bratu.

Naime Bojan Karić ju je uhvatio sa članom njegovog obezbeđenja u džipu u kojem je vozio jelenu Karleušu po nastupima. Taj čovek je dobio otkaz a KArleuša je dobila papire za razvod braka. Sve u svemu može se reći da jelena Karleuša i nije baš neki veran tip od žene. Slažete li se sa nama?