Roberto Esquivel Cabrera (52) Amerikanac je koji svoju muškost smatra velikim invaliditetom.

Tačnije, njegov je penis dugačak čak 48 centimetara i žene se stoga boje komunicirati s njim. Čak je završio u Guinnessovoj knjizi rekorda i tako su odbačene sve sumnje da njegov seksualni organ nije stvaran.

Međutim, osim problema koje ima sa ženama, njegova muškost sprječava ga da pronađe prikladan posao. Na različite načine pokušao je to dokazati kako bi ga vlasti proglasile invalidnim i pružile mu zasluženu pomoć.

Također, Roberto se nada da će uskoro moći podvrći se genitalnoj operaciji kako bi mogao nastaviti svoj normalan život.

“Poznat sam po tome što imam najduži penis na svijetu. Ne poznajem nikoga ko se može pohvaliti takvom dužinom” – rekao je za jednu TV postaju Roberto, koja je u jednom trenutku tražio od meksičke vlade da ga proglasi invalidom jer ga je penis ometao u svakodnevnim poslovima, a želja mu se ispunila.

Država mu isplaćuje odštetu svaka četiri mjeseca, ali to mu nije dovoljno da bi preživio i hrani se u javnim kuhinjama. Usput, Meksikanac kaže da je pokušao imati seksualni odnos dva puta, ali da nikad nije uspio jer su se njegovi partneri uplašili.

Kao što se može vidjeti u video prilogu iznad, Roberto živi u stvarno lošim uslovima za život. Hrani se u narodnoj kuhinji i jednostavno ne vidi način da uopšte i preživi. Žene šta mislite o svemu ovome?

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..