Showbizz

ISPLIVALI NOVI DETALJI AFERE! NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU! General Simić je Ljupku Stević varao sa njenom udatom koleginicom?! AUUU! (FOTO)

Domaća etsrada je u poslednjjih mesec dana totalno povezana sa Novom godinom i svi samo o tome pričaju a prema poslednjim informacijama skoro svaki veći grad na Balkaanu imaće jako dobar program u najluđoj noći. Svakako da će se velika pažnja posvetiti i mereama povodom covida 19 ali pošto se većinom Nova godina dočekuje na otvorenom i neće biti toliko pooštrene mere.

Zadruga je i dalje broj 1 tema na celom Balkanu i šta se tamo dešava a mi se vraćamo na događaj koji je obeležio celu ovu godinu bar kada je u pitanju estrada i dešavanja na njoj. Svakako da je reč o popularnoj srpskoj pevačici Ljupki Stević koja je imala jako burnu privatnu situaciju što se tiče samih emocija.

Dragiša Simić je ime čoveka koji je pukovnik po činu u policiji a koji je itekako poznat srpskoj javnosti. On je inače oženjen čovek koji je sa Ljupkom Stević bio u vezi punih 9 godina a na kraju je i nju prevario. Ona je tottallno poludela te mu je slupala skoro nov automobil a o ttom događaju srpski mediji su danima pisali.

Isplivalo je tada da je ju Simić varao sa mladim devojkama koje je vodio po hotelskim sobama na kopaoniku i Zlatiboru a pre par dana je izašla informacija da je osim ovih devojki on Ljupku varao i sa jednom njenom koleginicom. Što je najgore od svega i ta pevačica je u braku i mislila je da će Stević ostaviti svoju ženu zbog nje kao i Ljupku međuutim sve ih je prevario i nastavio dalje sa svojim životom.