Novo

ISPLIVALI DOKAZI NA VIDELO – ljuti fan objavio PREPISKU! Dalili je uplatio OGROMAN NOVAC, a on ih PREVARILA!

Kako ste i sami mogli da zaključite naša današnja tema bit će bivša učesnica rijalitija Zadruga, Dalila Dragojević, o kojoj su mišljenja u javnosti itekako podijeljena. Mnogo je onih koji je osuđuju za javnu prevaru njenog muža, ali i za njeno cjelokupno ponašanje i učešće u rijalitiju. Sa druge strane ima i onih koji su vidjeli nešto pozitivno u njoj, pa je svih ovih deset mjeseci podržavali, e sada je jedan dio te njene podrške u nju itekako razočaran.

Naime, kako je jedan od njenih obožavalaca za Kurir izjavio, ona ih je razočarala, tačnije prevarila čim su joj dali pare. Dakle, radi se o tome da se oglasio jedan mladić sa jedne od fan stranica koje su posvećene Dalili i Filipu Caru, a koji je rekao da je Dalila sa njima stupila u kontakt čim je izašla iz rijalitija, kojima je rekla da se ona nalazi kod Marijane Zonjić, i da joj je hitno potreban novac. Mladić je inače jedan od admina pomenutih fan stranica koji je izjavio sljedeće:

“Ona je zvala, pisala da joj trebaju pare, da je kod Marijane Zonjić i da nema šta da jede. Napravila je opštu paniku. Nije htela da sačeka da admin te Instagram grupe, kojoj je i tražila novac, završi posao, već je počela da plače i govori da joj treba odmah. Taj dečko se odmah snašao i poslao joj je novac po nekome. Pošto nije moguće uplatiti 1.000 evra post netom, morali su Dalili da isplaćuju novac dva puta. Na jednoj priznanici je 80.000 dinara, dok se na drugoj nalazi 30.000”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.