Showbizz

Isplivala PORODIČNA TAJNA….POZNATA SRPSKA PEVAČICA JE UNUKA BABA VANGE! Otac se protivio njenim PREDSKAZANJIMA… (FOTO)

U nastavku današnjeg članka posvetićemo se svakako najvećem fenomenu na ovim prostorima a to je definitivno baba Vanga koja je sa samo 12 godina ostala bez vida. Sa 15 godina je stigla u Srbiju gde je pohađala školu za slabovidne ossobe koje joj e itekako dobro došlo da bi mogla da preživi u životu i da se snađe.

Međutim kako to obično biva ako vam bog uzme na jednom mestu na drugom će da vam da pa je tako Vanga dobila jako veliku moć da može predskazati budućnost. To joj je toliko dobro išlo da su u n jenu rodnu Bugarsku dolazili ljudi sa svih strana sveta da bi im ona prorekla budućnost a nikada nije naplaćivala svoje usluuge.

Samo je govorila da ko hoće da ostavi nešto od srca i sitno jer je to skuplajala za crkvu koju je izgradila u svome selu. Međutim da li ste znali da je jedna srpska pevačica njena unuka? U Pitanju je Danijela Vranić koja uopšte nije zapamtila svoju baku a kako je nedavno izjavila za srpske medije ona ima itekako moćd a nekada predvidi neke stvari koje će se desiti. Njena intuicija je puno veća nego kod nekih drugih kolegica a kako kaže nju i sestra je baka čuvala kao male ali se one nje definitivno ne sećaju.