Novo

ISPALIO JE PRED SVIMA: Dalila se NABACIVALA Lukasu na nastupu, on joj pokazao SREDNJAKA! (FOTO)

Dalila Dragojević, bivša rijaliti učesnica trenutno se nalazi u Budvi zajedno sa svojom prijateljicom iz rijalitija Marijanom Zonjić, gdje uživaju i odmaraju se, a sve to imamo priliku da ispratimo na društvenim mrežama gdje su one obje veoma aktivne. Kako ste i sami mogli da zaključite danas ćemo da pišemo o jednokj situaciji koja se desila dok su one bile u izlasku, tačnije na koncertu našeg poznatog pjevača Ace Lukasa.

Naime, radi se o tome da su one sjele skroz do bine, i njihov sto je bio onaj gdje inače sjede muzičari, a kada je alkohol počeo da radi svoje, Dalila je oblijetala oko pjevača i nabacivala mu se, a on ju je hladno oduvao, oa joj je čak u jednom trenutku pokazao i srednji prst. Izvor za medije, koji je bio svjedok svemu rekao je sljedeće: “Dalila i Marijana su se sa društvom smestile za sto i već tada su je mnogi prepoznali pošto je taj separe na najboljem mestu. Naručile su nekoliko flaša šampanjca, prvo su samo sedele i snimale se telefonima da bi posle poskakale da igraju. Tu su prilazile neke devojke da se slikaju s njom, Dalila je izlazila u susret i pozirala s Marijanom. Posle, kad je predgrupa završila svoj deo, izašao je Lukas. Tad su poskakale da igraju, Dalila je Lukasa sve vreme merkala, snimala ga telefonom, da bi na kraju čekala prvu priliku da s njim popriča”, a onda je dodao i ovo:

“Kad se Aca vratio s prve pauze, imao je veliki uvod u sledeću pesmu. Svirao je na klavijaturi i Dalili je prvo uzvratio mahanjem kad mu se javila, pa je to shvatila kao znak da mu priđe. Kad je došla do njegove klavijature, obratila mu se dok je snimala sve telefonom, a on joj je pokazao srednji prst. Tek tad je shvatila koliko ima sati, pa se posle povukla u separe.” Ostatak teksta pročitajte ovde.