Novo

Iskusni policajac razrešio MISTERIJU oko Mateja Periša: Sada je sve jasno i nema sumnje šta se dogodilo…

Pre dva dana je odjeknula vest o toksikološkom nalazu Mateja Periša iz Splita koji je potvrdio sve slutnje da je mladić u noći nestanka bio pijan i nadrogiran. Da podsetimo, Matej je nestao noć pre Nove godine u Beogradu, kada je izašao iz kluba Gotik u Beton hali, gde je trčao i tako je nastavio do Karađorđeve i Travničke ulice i spustio se kod Save promenade kod jednog restorana, a kamera je snimila kako prilazi reci Savi. Njegoov je telo pronađeno u Dunavu nakon pet meseci.

Sagovornik medija je naveo da je Matej Periš sa društvom celu noć konzzumiroa alkohl i narkotike, kao i da su drogu doneli iz Zagreba, odakle su i krenuli za Beograd kako bi proslavili Novu godinu. ” Oni su najpre bili u iznajmljenom stanu, odakle su otišli u jedan restoran u blizini “Gotika”, a zatim prešli u “Gotik”. Društvo u kome je bio Matej čitave večeri naručivalo je u klubu i vino i viski, a uz to su koristili sintetičke droge. Navodno su popili čak četiri flaše viskija i šest boca vina” tada je rekao izvor za medije.

Također, o nestanku Mateja je svojevremeno govorio i predsednik policijskog sindikata Srbije, koji je rekao da su kod grup mladića iz Splita pronađene nedozvoljene supstance. “U smeštaju su već počeli da konzumiraju alkoholna pića. Oko 21 čas su otišli u restoran, gde su takođe pili. Nastavili su provod u klubu, gde su naručili veliku količinu alkohola” rekao je ranije Mijailović za beogradske medije. Ostatak teskta možete da pročitate ovde.