Nikada nisam pomislila da neko može biti ovoliko glup. Naprosto ne vjerujem da neko ima toliko gluposti u sebi. Jedan od takih ljudi je zasigurno i moj sin.

On je definitivno najgluplji muškarac na svijetu. On se hud oženio prije dvije godine, i totalno je “slijep” od ljubavi prema snvojoj voljenoj ženici, pored toga što je čak 5 godina starija od njega. Od prvog dana kako su se upoznali, ona njega vara, a to sve radi samo kako bi se dokopala moje firme, iste one firme koju bi moj sin trebao na naslijedi.

Jučer sam se slučajno vratila ranije sa nekog sastanka iz firme, i kada sam ušla u kuću, imala sam šta da vidim. Zatekla sam snahu sa nepoznatim muškarcem u kući, i to u prisnom kontaktu. Iste sekunde sam nazvala svog sina i sve mu isričala.

Nakon jedno pola sata, dolazi on, sav bijesan i ljut, bez i jedne riječi mi udari šamar tako jako da sam odmah pala na pod. Moja ‘draga’ snaha mu je rekla da je to bio privatni ginekolog, jer je toliko poštena da je sramota ići i raspremati se po tamo nekim ordinacijama, a onaj moj glupan je naravno sve to povjerovao.

Ne znam više šta da radim i kako da ga oslobodim kada je već toliko zaluđen njome. Imam osjećaj da čak i kada bi je uhvatio u prevari da bi i tada po vjerovao u neku njenu glupu i jeftinu laž. Zaista polako gubim svaku nadu da će jednog dana shvatiti koga ima pored sebe.

Preporučujemo
Loading..