Novo

IMAM INFORMACIJE VEZANO ZA NJENU SMRT Oglasio se Baka Prase i progovorio o Kiki Đukić, obratio se njenoj majci i izgovorio ove reči nakon svega! NIKO NE VERUJE!

Smrt mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić, krajem prošle godine ostavila je u nevjerici cjelokupnu javnost, a tada se pisalo kako je ona izvršila samoubistvo zbog priejtnji, uvreda i svega što je doživljavala na internetu, a tada je njen odnos sa jutjuberom Bakom Prasetom posebno komentarisan, jer je on nju verbalno vrijeđao na internetu, dok su ga čak neki optuživali da je kriv za njenu smrt.

Stvarale su se razne teorije vezane za njeno ubistvo, a njena majka prije nekoliko dana objavila je video snimak na svom Instagram profilu, gdje je ona govorila kako sumnja da se njena kćerka ubila, kako inače tvrdi zvanična istraga. Posebno nakon tog video počele su razne priče i komentari, a spominjala se čak i krivica jedne od njenih prijateljica. Baku Praseta su njegovi fanovi upitali šta on misli povodom cijele ove priče, a on je rekao sljedeće:

“Imam svoje mišljenje na tu temu, njena majka je objavila video i pokazala da ja kao što vidite nisam uzrok. Hvala joj na tome. Imam svoje mišljenje, teoriju vezanu za taj video, i ne samo teoriju, već i informacije, i onda sam povezao u glavi sve. Ono što sam pretpostavljao da je – je”, rekao je pa je dodao: “Neću da kažem da znam, pa sutra da me privedu, nego imam svoju teoriju, rekao sam svoje mišljenje tada kada je bilo, i neću više da komentarišem”. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

@kuco_gde_si

#srbija #foryou

♬ original sound – OnWhite