Novo

IMALA AFERU SA NJEGOVIM SINOM DOK JE JOŠ BILA U BRAKU SA DEJANOM: JAVNO JE RASKRINKAO, A SAD ŠOKIRAO POTEZOM: “LJUBAVI NEKE ZAUVEK TRAJU”

Ni posle završene sezone javnost ne prestaje da zanima privatni život koji vode zadrugari koji su boravili na imanju bele kuće , pa su samim tim i jako mnogo propraćeni. Kako je poznato da je nedano održano finalno veče pete sozone , a pobedu je odneo Dejan , isto tako verujemo da ste upućeni u Dalilino drugo mesto , kao i kakav je odnos imala toko m boravka od deset meseci. Jedan od onih ljudi koji je podržao Dalilu je i Osman Karić , otac Stefana Karića , a reč je o njenoj vezi sa Filipom Carem.

– Ljubav je kad se voli, kad si srećan i kad te boli. Ljubav je lepa kad je slepa, ljubav je lepa kad se rađa, bez obzira da li je osoba starija ili mlađa. Ljubavi neke zauvek traju, neki što vole, čitav život na zvezde laju. Ljubav kad prestane toplina iz srca tad zauvek nestane. Ljubav nema reprizu, kao što nema prava kopija za Mona Lizu. Ljubav tada postaje kopija, a život tvoj postaje utopija.. Ljubav se tada iz srca briše, emocija tu, ne postoji više. Ljubav se prošla zauvek pamti, dok srce tvoje za nekog sad plamti. Sve dok voliš ti ćeš uvek da postojiš – napisao je Osman Karić i označio Dalilu.

Podsećanaj radi , a u šta sumnjamo da niste upućeni , jedno vreme je se spekulisalo o an vodnoj aferi između stefana i Dalile , a to je navod no jedan od razloga zbog kojeg su Dalila i Dejan pobegli iz treće sezone. Međutim , nije tajna da se o tome nije nikada govoriolo , a sada mnogi špekulišu da je Osman potvrdio aferu anvodnim stihovima: – Dalila, Dalila, da je sreće tvoje ti bi sa Stefanom bila. Od Dekija si to vešto krila, znao je i on… Ispadao ti je muž i konj i slon. Kasno je to Deki shvatio, pa ti se ispod jorgan planine obratio, Stefana je u tvojim očima blatio. Savete ti dao, možda ti je deda od sramote sa stolice pao. Šta će reći raja, polupala si gu*om Stefanova j***. Hajmo, draga, kući, bruka će u selu pući. Šta će reći raja, biće, Dalila, belaja.