Showbizz

Ilić svoju ćerku krije kao zmija noge, udata je za OVOG POLITIČARA: Pojavila se porodična slika, evo kako ona izgleda! (FOTO)

U nastavku današnjeg članka bavimo se dešavanjima sa domaže estrade koja je u poslednjih par dana totalno u znaku božićnih i novogodišnjih nastupa. Nakon prošle Nove godine koja je bila neradna za sve pevače i pevačice, ove su definitivno svi na 100%, i svi su se već bukirali za nastupe, a od cena za nastupe definitivno će vas zaboleti glava.

Jedan od retkih koji nema angažman za novu godinu jeste i Miroslav Ilić koji je za tamošnje medije izjavio da on nema nameru da radi za Novu godinu, jer je planirao sa svojom suprugom i kumovima dočekati ponoć u intimnoj atmosferi bez previše buke i gungule. On je imao itekako napornu godinu na privatnom planu jer je imao par suđenja sa bivšom ljubavnoicom koja ga tereti za očinstvo.

Sin Devon danas ima 34 godine, a sve što oni žele jesto to da ga Miroslav Ilić prizna, što on nikako ne želi. On ima ćerku koja je danas odrasla žena a zove se Marija, koja je već duže vreme u braku sa poznatim političarem Draganom Šutanovcem, tako da danas nosi njegovo prezime. Njih dvoje imaju i dvoje dece, tako da je Miroslav Ilić još od pre 11 godina postao i deda, na što je jako ponosan.

Marija je danas žena u obavezama, tako da se sa roditeljima vidi tek ponekad nedeljom na zajedničkom ručku, a Miroslavu nekada ostavi i decu na čuvanje što on prihvati sa oduševljenjem.Mediji u Srbiji gledaju dvojbeno na njegovo ponašanje, jer sa jedne strane ne želi priznati sina, a sa druge obožava svoje unuke. Vaša mišljenja?