Novo Showbizz

I POBJEDNIK ZVEZDA GRANDA SE OGLASIO O SLUČAJU SADIKA HASANOVIĆA: Izgovorio samo 1 rečenicu

Nakon što je snimak Sadika Hasanovića, finaliste Zvezda Granda i njegovog nekadašnjeg benda Sateliti izazvao veliku buru u javnosti zbog navodnih nacionalističkih pjesama, oglasio se i ovogodišnji pobjednik takmičenja Mahir Mulalić.

– Zaista ne bih komentarisao nešto što nije dio mene, a Sadik odlično zna kakvo je moje mišljenje kada je on u pitanju. Hvala najlepše. – rekao je Mahir kratko za portal Srbija danas.

Moramo podsjetiti da je i Grand produkcija izdala saopštenje i svoj stav o cijeloj gonguli koja se desila oko njihovog finaliste:

– Muzički talent šou “Zvezde Granda” punih 17 godina, koliko i traje, insistira na tome da muzika ne poznaje granice, te nas ne dijeli po naciji, vejri ili boji kože, i shodno tome, kada biramo kandidate za naše takmičenje isključivo se vodimo pjevačkim talentom i ostalim kategorijama koje čine jednu buduću zvijezdu. – navedeno je u saopštenju:

– Ono na šta kao produkcija nikako ne možemo da utičemo su biografije svih naših takmičara ili njihovih roditelja, niti o tome možemo imati saznanja, osim onih osnovnih i potrebnih za samo takmičenje. Napominjemo, da je kroz “Zvezde Granda” do sada prošlo na hiljade kandidata, koji su bili ponos naše produkcije bez obzira na nacionalnu pripadnost, ali, svaki vid bilo kakvog pozivanja na nacionalnu i vjersku mržnju ili na nasilje nismo i nećemo tolerisati, ma o kome da se radi. Upravo zbog toga, kao i gledalaca svih nacionalnih pripadnosti smatramo da se kao produkcija moramo jasno ograditi od stavova i postupaka Sadika Hasanovića načinjenim u vrijeme kada je bio maloljetan i kada ni na koji način nije bio član naše muzičke porodice. – stajalo je u saopštenju.