Uncategorized

I one će biti nečije snahe: Blam i sramota današnjih djevojaka, a od nekih fotografija i vas će biti stid (FOTO)

Mi danas živimo u vremenu kada su etika i moral pojmovi koje ne poznaju i ne poštuju / praktikuju baš svi, a naročito ne mladi, što je onda više zabrinjavajuće.

Stvari koje su prije nekoliko godina bile totalno nezamislive danas su društveno prihvatljive, čak i poželjne, obzirom da je to danas u modi, u trendu i “in”. Naravno, sve se radi kako bi se postalo poznato, kako bi se o vama pričalo i kako biste bili nekome zanimljivi.

Poaražavuje je to što sve više i više maloljetnih osoba konzumira alkohol i neke zabranjene supstance, a ovaj trend je nažalost itekako uočljiv među tinejdžerima, dakle osoba koje nemaju ni 16 godina. I premda je to nekada više povezivano za muškarce, u zadnje vrijeme vidimo kako su djevojke zapravo sve sklonije i sklonije opijanju i “provaljivanju”, nego muškarci. Muškarci su čak prinuđeni da ih kontrolišu da ne popiju previše.

Dosta mladih danas smatra kako će im ovakvo ponašanje možda pomoći da budu lakše prihvaćeni u društvu, ali zapravo na kraju postaju samo predmet šale i ismijavanja, pa zbog toga jako često dolazi o ekscesa koji vrlo brzo nađu svoje mjesto i na društvenim mrežama.

Tako je nedavno objavljen album slika na kojima se vide djevojke, ne starije od 20 godina koje su očito totalno pijane, a neke od njih (većina) su totalno oduzete i jednostavno nisu znale gdje se nalaze, odakle dolaze, a kamoli gdje trebaju ići.

Neke od slika koje vidite su bukvalno takve da bi se rođene majke stidjele svojih kćerki, a sasvim sigurno da će ovo nekada biti snahe, i što je još gore – majke.