Novo

“I moja deca i ja smo Delibašić, STIDIM SE prezimena Đogani”: Pevačica ŠOKIRALA JAVNOST…

Dakle, kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, u nastavku današnjeg članka se bavimo novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a pisat ćemo o Slađi Delibašić, pjevačici koja nam je svima jako dobro poznata. Naime, nećemo pisati o njenoj muzičkoj karijeri, nego ćemo da se bavimo malo njenim privatnim životom koji je itekako jako zanimljiv.

Naime, svima nama je poznato da je ona bila u braku sa denserom Đoletom Đoganijem, a onda su se oni razveli, te je on oženio Vesnu sa kojom je i dan danas zajedno i sa kojom je dobio sina i kćerku. Slađa se odavno već povukla iz medija, pa je odlučila u potpunosti da se posveti porodičnom životu i privatnom biznisu koji je pokrenula. Slađa je rekla da joj baš i ne imponuje toliko što je stalno povezuju sa prošlošću, dok se ona trudi da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Tako je ona nedavno za medije rekla sljedeće:

“Mnogo me nervira kad se spominjemo svi u kontekstu familije Đogani. Mi smo se razveli pre 22 godine. Ja sam Delibašić, kao i moji tata, brat i deca. Ja svoju decu gledam kao Delibašiće, ne Đoganije. Mene ne interesuje da pravim gungulu od svega toga. Nekad se stidim tog prezimena. Mnogo je velika predrasuda kod naroda. Vrtić koji sam otvorila, da nije tog prezimena bio bi pun, krcat, ali je naš narod takav, dok nekoga ne upoznaš i ne vidiš čoveka iznutra, ne možeš da sudiš. Tako sam i ja nekad sudila ljudima dok ih nisam upoznala”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.