Novo Showbizz

I MARIJA ŠERIFOVIĆ ODGOVORILA JE NA PITANJE O SADIKU HASANOVIĆU: Ali neki nisu zadovoljni odgovorom, EVO ŠTA JE IMALA REĆI O CIJELOJ SITUACIJI

Već par dana u Srbiji medijski bukvalno linčuju finalistu Zvezda Granda Sadika Hasanovića.

Ali, uprkos naporima da mladića ocrne i unište mu karijeru, uz njega je stao i jedan član žirija a to je Đorđe David koji mu je pružio svu podršku.

On mu je privatno poslao poruku koja glasi ovako:

– Lutko! Drži se!!! Ovo je lud svijet! Novinari i mediji jedva čekaju da nekome zagorčaju život! Ti si divno, talentovano, vaspitano stovrenje! Imaš moju podršku! Nek crknu dušmani u medijima!!! Ovo slobodno možeš objaviti!

To je Sadik odmah podijelio na insta story na svom profilu uz koji je napisao “Hvala Vam gospodine đorđe david, vraćate me u život…

S obzirom da je Sadik bio Marijin kandidat, mediji u Srbiji su očekivali od Marije oštar komentar kao i paljbu po kandidatu, ali se to nije desilo.

Evo šta je Marija izjavila kada su je pitali za Sadika i za tu spornu pjesmu:

– Moram da istaknem da sam svojim kandidatima posvećena u toku samog takmičenja, odnosno tokom trajanja istog. Za sve što se dešava mimo samog takmičenja, nemam nikakav komentar – rekla je Marija novinarima.

Na ovo sve se oglasio i Aca Lukas, koji je istakao da ima još gorih od jednog dijeta koje možda i nije bilo svjesno šta je u tom trenutku radio. On je Dinu Merlina prvog izdvojio, koji je i gore stvari radio, pa i dalje nastupa po Srbiji i svi pjevaju njegove pjesme.