Zanimljivosti

Hrvatica(43) se udala za svog učenika(16), već dobili prvu BEBU! “Dobar je, sluša me, ima sve 5 u školi! Nikada nisam bila sretnija” (FOTO)

Ovaj svijet je pun raznih bizarnih i totalno neobičnih priča, a to su često priču o nekim veoma čudnim ljudima i njihovim postupcima.

Ponekad zaista pomislimo da je sve jedna velika šala, ali su većinom sve te priče, ma koliko bile nevjerovatne, stvarno 100% istina i mi jednostavno ne možemo povjerovati da zaista postoje na ovom svijetu takve osobe.

Ova današnja priča je nešto o čemu smo već ranije pisali. Dogodilo se u Hrvatskoj, a ovaj slučaj izazvao je totalno zgražavanje kompletne javnosti.

Ovo je priča o Renati Juras koja ima 43 godine i koja je fasovala zatvor od 22 mjeseca obzirom da je zavela i imala seks sa 16-godišjim učenikom Ervinom Unterhelerom. Ona je sa njim čak ostala u drugom stanju, a nedavno su dobili bebu, mada Ervin i dalje redovno ide u školu. Oni sada žive u jednom mjestu blizu Beča, obzirom da nisu jednostavno mogli da izdrže nevjerovatan pritisak hrvatske javnosti.

Ono što je još bolesnije u svemu tome je što su oni vezu započeli kada je Ervin imao tek 13 godina, zbog čega je dobila najprije otkaz na poslu, a potom završila i na sudu, ali to ih ipak nije spriječilo da i dalje budu sretno zaljubljeni. Renata je inače bila njegova profesorica. Kada je Ervin napunio 14 godina, Renata se uselila kod njega kući, a on je tada živio samo sa svojom majkom, otac mu je ranije umro.

Dobili su sada kćerkicu, a o bebi pretežno brine Renata, obzirom da Ervin i dalje mora svaki dan u školu. Vaša mišljenja?