Novo Showbizz

HITNO HOSPITALIZOVAN! GLUMAC GAGI JOVANOVIĆ PRIMLJEN U KLINIČKI CENTAR, EVO DETALJA!

Poznati glumac Dragan Gagi Jovanović je primljen u petak oko dva sata iza ponoći u Klinički centar u Beogradu, tako saznaje Kurir Stars.

On je došao u Klinički centar s nesnosnim bolovima u stomaku zbog čega je smješten na odjeljenje gastroenterologije i podvrgnut je mnogim ispitivanjima kako bi se utvrdio tačan razlog bolova koje je dobio. Gagi se još uvijek nalazi u bolnici.

Inače, ovo nije prvi put da glumac ima ozbiljnih zdravstvenih problema, pa je tako prije tačno tri godine odlučio da napusti scenu glume. Doktori su ga zbog diskus hernije slali na operaciju, ali se on ipak odlučio za alternativne metode liječenje. Na svoju ruku je otišao u Banju Koviljaču te se tamo mazao blazom, za koje tvrdi da mu je na kraju i spasilo kičmu.

– Istina je da se povlačim sa scene na neko izvjesno vrijeme zbog svega što se dešava. Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima koji su prouzrokovani diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osjećam se vrlo loše, treba mi par dana da se koliko- toliko oporavim od ovoga. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu- julu mjesecu. Ne znam koliko će ova pauza potrajati. Možda jednu, možda dvije ili tri naredne godine – rekao je tada za Gloriju naš poznati glumac.

Šta će biti s njim u nastavku, ostaje nam samo da vidimo, a mi mu samo želimo brz oporavak i da se brzo vrati na scenu.