Showbizz

GOTOVO JE! OŽENI SE PETAR GRAŠO: Ostavio ženu posle 24 godine, a sad pred oltar vodi devojku kojoj otac može biti…(FOTO)

Vest koja je bila i više nego aktuelana u Hrvatskoj u zadnjih par meseci je svakako ona u kojoj su se spominjali Danijela Martinović i PEtar Grašo. Svi su ostaali zapanjeni kada se saznalo da su njih dvoje prekinuli vezu koja je trajala pune 23 godine. Da stvar bude gora ispostavilo sse da je Grašo Danijelu varao punih godinu dana sa 15 godina mlađom devojkom koja je u stvari ćerka od Tončija Huljića.

Da paradoks bude veći Grašo je poslovni saradnik sa Huljićem te je u poslednje 2 decenije massu puuta dolazio kod njih kući zbog posla tako da svoju buduću suprugu zna još od malih nogu. Ono što je zanimljivo Huljićeva ćerka je kao 6 godišnjakinja glumila u jednom spotu Danijele Martinović koja je danas totalno skrhana zbog prekida ove veze.

Hana Huljić tako ovih danna bira i venčanicu a kako se šuška par bi na ludi kamen trebao da stane početkom 2022 godine. Ona danas ima 31 godinu a kaako se doznaje iz Hrvatskih medija kako se saznalo za njihovu vezu ona je jednostavno nestala iz medija a preselili su se u stan u Zagrebu iz kojeg kako se navodi uopšte ne izlaze. Hana je bila sa njim i po konvcertima u Čikagu a stigli su u Split na Badnjak te su zajedno dočekali Božić.