Novo

GOTOVO: DEJAN I DALILA PODELILI IMOVINU?! Evo kome je šta pripalo! Dragojević će dobiti samo jedno! (FOTO)

U nastavku dananjeg članka dotaći ćemo se rijalti programa ,a koji je poslednjih godina itekako poluaran . Kada je reč o našim prostorima , zasigurno najveću popularnost stekao ej rijaliti Zadruga , a koji je ove godine završio svoju petu sezonu , tokom koje su najveću žrtvu , ako se tako može nazvati poneli Dejan i Dalila. Naime , njih dvoje su svoj brak okončali u rijalitiju , a sve jer je Dalila otpočela ljubavni odnos sa Filipom Carem , također aktuelnim učesnikom. Kako sazanjemo sada su Dalila i Dejan odlučili da zajedničku imovinu podele , te odluče šta će kome da pripadne.

– Kuću u Gornjem Šepku su zajedno gradili i oboje su ulagali novac u nju. Pošto je sazidana na placu Dalilinog oca, dogovorili su se da posle razvoda pripadne njoj. Dejan joj je prepustio i Jutjub kanal od kog su živeli prethodnih godina, a rešio je i da joj vrati psa Tedija, kog je, dok su bili u “Zadruzi”, čuvao njegov otac Goran. Tražio joj je samo automobil, koji je kupio od novca koji je zaradio u rijalitiju – priča izvor blizak bivšim supružnicima.

Kako je izvor istakao , nnjih dvoje su bili i dalje u braku za vreme boravka u rijalitiju , pa su se dogovorili i oko podele honorara , kao i nagrade koja je stečena u rijalitiju. – Rešili su da svako zadrži svoj novac. Dalili će posle razvoda ostati montažna kuća koju je osvojila kao drugoplasirana takmičarka “Zadruge 5”, dok će Deki, pored honorara, zadržati i 50.000 evra koje je dobio kao pobednik. Ostatak teksta ovde.