Zanimljivosti

GOSTI SU SE VESELILI I IGRALI A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Mladoženja je ustao i svi su se skamenili od njegovih reči! (FOTO)

U nastavku današnjeg članka jedna tema koja je povezana sa žurkama, slavljima, ali i svadbama koje su centralna tema našeg današnjeg članka. Na Balkanu su svadbe definitivno priča za sebe, a kada se neki stranac nađe na njoj, definitivno mu ništa nije jasno, jer takvu dozu alkohola, divljanja, pa čak i nereda viđao je pre toga samo na filmovima.

Međutim, takvo je podneblje, pa se nema šta zameriti, zar ne? Mnogo je brakova koji su tako usled korona virusa, i velike krize koja je pogodila celi svet u poslednje 2 godine. Jednostavno bračni drugovi su puno više vremena morali da provode zajedno, a neki su ipak još više učvrstili svoju ljubav. Mi danas govorimo o jednom braku koji je polako ali sigurno ušao u Ginisovu njigu rekorda.

Naime, ušli su kao rekordan brak u ovu famoznu knjigu rekorda, ali po negativnoj stvari. Naime, cela svadba se desila u Iraku, i to nedaleko od Baagdada. Sve se desilo na samoj proslavi, kada je brak već bio sklopljen, a mlada je naručila pesmu za svoju dušu, i to veliki irački hit “Mesaitara”, to na njihovom jeziku znači:”Ja sam dominantna”. Pesmu inače u orginalu izvodi Lamis Kan iz Sirije. U pesmi se tako navodi da nema gledanja tuđih i drugih žena, pored mene moraš mirno da hodaš, ja sam dominantna…”.

Svi su odmah pomislili da je u pitanju šala ili neki skeč, ali se mladoženja toliko iznervirao, da ju je faktički odmah ostavio i zatražio razvod braka. Da li ste vi ikada čuli za ovu priču?