Novo Vijesti

GORI INTERNET, ŽENE ŠIROM SVETA U TRANSU! Damijano POTPUNO GO: Zgodni Italijan pozirao kao od majke rođen -IMA SE ŠTA I VIDETI! (FOTO +18)

Iako je izbor za pjesmu Evrovizije održan prije 15 dana još uvijek se ne smiruju reakcije koje je izazvala pobjednička pjesma iz Italije koju izvodi rok bend Maneskin. Svi se slažu da je pobjeda i više nego zaslužena ali ovogodišnje takmičenje će se puno više pamtiti po eufotiji koju je izazvao mladi pjevač ove grupe Damijano David a za kojim su djevojke pa i žene izgubile glavu u cijelom svijetu.

S druge strane, posebno na Balkanu muškarci su se našli jako uvrijeđeni što momak koji nosi štikle i ženske minđuše i ima nalakirane nokte  privlači žene jer  po njihovom mišljenju, pravi muškarac izgleda treba biti zadrigao sa pivskom stomačinom  i čačkalicom u ustima.  Žene se polomiše da im objasne kako momak zrači harizmom i muškošću bez obzira šta ima na sebi, ali im to baš i ne polazi za rukom.

Na društvenim mrežama ima na desetine hiljada koemntara u kojima se sukobljavaju različita mišljenja o ovom momku koji ima samo 22 godine i koji očito fura svoj fazon i nimalo ne mari za kritike. Njegove fotke na Instagarmu imaju milione lajkova a on svakom novom potpuno podigne atmosferu.

Ona na kojoj u ruci drži žensku tašnu je izazvala ogromne reakcije što mu je i bila namjera a sada je otišao i korak dalje pa je pozirao potpuno nag. Imao je cigaretu u ustima a svoj muški ponos je prekrio torbom dok je u opisu stavio samo jednu riječ: Golać. Komentari žena su se nizali jedan za drugim a ne sumnjamo da Damijano uživa u njima jer su prepuni komplimenata.