Novo

GORE portali u Srbiji! EVO zbog koga su se razveli Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska…(FOTO)

Novosti koje u poslednje vrijeme čitamo u domaćim portalima nas iz dana u dan sve više i više iznenađuju i šokiraju, te pokazuju da se u privatnim životima nekih naših javnih ličnosti dešava dosta toga. Mnogo je priča o razvodima, a ono što poslednjih dana je preokupiralo pažnju javnosti jeste razvod pjevačice Jelene Karleuše i bivšeg fudbalera Duška Tošića, koji su odlučili da stave tačku na svoj brak poslije 14 godina, koliko su proveli zajedno.

Najnovija vijest koja je podigla prašinu, i sve ostavila bez teksta jeste saopštenje da se razvode poznati voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Danijela Dimitrovska. Oni su važili za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, tako da je ova vijest i više nego iznenadila sve. Naime, oni su odlučili da okončaju svoj brak, koji je trajao deset godina i u kojem su oni dobili sina, koji im je postao centar svijeta, a oboje su saopštili svoju odluku u kojoj je pisalo sljedeće:

“Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi.” Šta vi mislite o ovome? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima ispod.