Novo

GORE DRUŠTVENE MREŽE! HALJINICU BOJE LILA JA SAM DUŠO OBLAČILA- Narod opleo po Jeleni Đoković- Problem je haljina i šešir sa PIJACE u Žitorađi! EVO I ZAŠTO (FOTO)

Poslednjih dana kako na našim prostorima, tako isto i u cijelom svijetu mnogo se piše o Novaku Đokoviću, i to sa razlogom, jer on je još jednom pokazao koliko je on dobar u svom poslu, koliko daje sebe, i da mu je njegova karijera veoma bitna. Kako je to svima već poznato Nole je osvojio Vimbldon, a uz to osvojio je i svoj 21 grend slem, tako da je na korak bliže da se izjednači sa Rafaelom Nadalom, koji ima ukupno 22. Ovo je inače i pokazatelj da se trka najboljeg tenisera svih vremena još uvijek nastavlja.

Pored Novaka, u centru pažnje bila je i njegova supruga Jelena, koja ga je u finalu bodrila sa tribina, a mnogima je za oko zapala njena odjevna kombinacija tog dana. Tako su se mišljenja u vezi toga podijelila, bilo je onih koji su bili oduševljeni njenim stajlingom, ali isto tako sa druge strane bilo je i onih koji su žestoko opleli po njoj, pa su istakli da ustvari nije problem sama haljina koju je ona odabrala, nego ostali modni dodaci koje je ona iskombinovala. Komentari su se samo nizali, a neki od njih glasili su:

“Ček, ček, nisam bila u toku… Ova haljina je problem? Vi ste bolesni”, napisala je jedna tviterašica iznad fotografije Jelene Đoković u roze haljini i komentari su počeli istog trenutka: “Idiotizam, nosila bih je 24 sata”, “Ljudi su ljubomorni”, “Meni je i ‘aljina i ona nakoooo. Al koga briga za haljinu?!? Ne mogu ja da dobacim dotle… ne razumijem čemu gubljenje vremena i energije”, “Problem je ona, njena glava, tašna, sat, kosa, fleka na licu i šešir sa pijace u Žitorađi. Naravno da je problem”, “Haljina je lijepa ako si žensko dijete predškolskog uzrasta”, “Haljina ko haljina. Prosjek”, “Po meni nije lijepa”… ovo su bili neki od komentara.