Showbizz

Glumica zatekla muža sa ĆERKOM u krevetu, a tri tragedije joj obeležile život: Njegova SMRT je uništila

Da je svet postao jedno jako čudno mesto za življenje, pokazuje nam i slučaj poznate američke glumice Mije Ferou koja je rođena 9 februara 1945 godine. Pre glume ona se bavila manekenstvom, i danas u ovim godinama izgleda sjajno za svoje godine. Svetsku slavu je doživela kada se udala za veliku svetsku facu i pevača Frenk Sinatru. Rođena je u Los Anđelesu a majka i otac osim nje, su imali još sedmero dece.

Dvojica braće joj je poginulo, dok je treći brat 2013 godine osuđen na zatvorsku kaznu zbog maltretiranja dece. Glumila je u jako puno manjih uloga, ali onda joj se desio film Rozmerina bejbi, koja ju je vinula u svetske visine, a nakon toga i veliki Gecbi. 1966 godine sue udala za veliku svetsku zvezdu Frenk Sinatru, tada je imala samo 21, dok je Sinatra bio stari iskusni lisac koji je imao 50 godina.

Sinatra je bio veliki protivnik da se ona bavi glumom, i kada je krenula da se bavi snimanjem Rozmerina bejbi, Sinatrin advokat joj je uručio papire za razvod braka. 1970 se ponovo uudaje., Andre Previn poznati Londonski kompozitor bio je njen izbor. Sa njim je dobila i troje dece, malo posle Mija je krenula i sa usvajanjem dece iz trećeg sveta, a to je bila najveća greška.

Usvojila je dečaka po imenu Moziz koji je imao samo 2 godine, a nakon toga se udala za Vudi Alena. Usvojili su još par dece, a 1992 godine Vudi Alen se pojavio gol sa njihovom usvojenom ćerkom Sun Ji. 1997 godine ju je i oženio kada je ona imala 35 godina.